Εξειδικευμένοι Έλεγχοι Γονιμότητας

Η Διερεύνηση Γυναικείας Υπογονιμότητας αφορά τη διερεύνηση της δυνατότητας απόκτησης ενός παιδιού που είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο επιθυμητούς στόχους, ένα όνειρο ζωής, για τα περισσότερα ζευγάρια. Ωστόσο στη χώρα μας, πάνω από 1 στα 6 ζευγάρια αντιμετωπίζει πρόβλημα γονιμότητας, αποτυγχάνει δηλαδή να συλλάβει, αν και έχει τακτικές σεξουαλικές επαφές χωρίς τη χρήση κάποιας αντισυλληπτικής μεθόδου, για τουλάχιστον ένα χρόνο.

Η υπογονιμότητα μπορεί να οφείλεται στο 1/3 των περιπτώσεων στη γυναίκα, στο 1/3 στον άνδρα, ενώ στις υπόλοιπες των περιπτώσεων τα αίτια είτε είναι ανεξήγητα ή αφορούν σε προβλήματα που παρουσιάζουν και οι δύο επίδοξοι γονείς.

Στο Institute of Life δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη σωστή διερεύνηση της υπογονιμότητας των ζευγαριών, γιατί ξέρουμε ότι η έγκαιρη και εξατομικευμένη διάγνωση είναι το πρώτο βήμα για να εκπληρώσουν το όνειρό τους. Μέσα από ένα εύρος εξετάσεων και εξειδικευμένων ελέγχων γονιμότητας, τόσο για τη γυναίκα, όσο και για τον άντρα, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να τους βοηθήσουμε να τα καταφέρουν.

Αίτια γυναικείας υπογονιμότητας σκεπτική γυναίκα institute of life

Αίτια γυναικείας υπογονιμότητας

Απαραίτητες εξετάσεις για τη γυναικεία υπογονιμότητα iolife

Απαραίτητες εξετάσεις για τη γυναίκα

Aνδρική υπογονιμότητα iolife

Aνδρική υπογονιμότητα

©2024  finad sa logo Finead SA


  (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

  skype icon iolife

   (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

   Log in with your credentials

   Forgot your details?