Διατηρώ τη γονιμότητά μου Η εξέλιξη της επιστήμης, δίνει πλέον την δυνατότητα σε όλες τις γυναίκες να «παγώσουν» το χρόνο. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, οι μέθοδοι διατήρησης γονιμότητας, όπως είναι η κατάψυξη ωαρίων και ωοθηκικού ιστού, απασχολούσε κυρίως γυναίκες που έπασχαν από καρκίνο. Σήμερα, αποτελούν από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, επιτρέποντας σε χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο να γίνουν μητέρες όταν αυτές το επιθυμούν.

Διατήρηση Γυναικείας Γονιμότητας

κρυοσυντήρηση ωαρίων iolife

Κρυσυντήρηση Ωαρίων

Για κάθε γυναίκα, η μητρότητα είναι συνειδητή επιλογή και αναφαίρετο δικαίωμα. Ωστόσο η γονιμότητα έχει χρονικά όρια. Η κρυοσυντήρηση έρχεται για να δώσει τη λύση.

κρυοσυντήρηση εμβρύων institute of life

Κρυοσυντήρηση εμβρύων

Με την μέθοδο της κρυοσυντήρησης διατηρούνται, για χρονικό διάστημα, τα πλεονάζοντα έμβρυα από αυτά που θα χρησιμοποιηθούν στην εμβρυομεταφορά.

Κρυοσυντήρηση ωοθηκικού ιστού iolife

Κρυοσυντήρηση ωοθηκικού ιστού

Mια μέθοδος διατήρησης της γονιμότητας στην οποία το εξωτερικό στρώμα μιας ωοθήκης, το οποίο περιέχει μεγάλο αριθμό νεαρών ωαρίων, αφαιρείται και καταψύχεται για μελλοντική χρήση.

iolife.eu - Κρυοσυντήρηση Σπέρματος - sperm-Freezing

Κρυοσυντήρηση Σπέρματος

Η κατάψυξη του σπέρματος ή κρυοσυντήρηση σπέρματος, είναι η διαδικασία συντήρησης των κυττάρων του σπέρματος για μεταγενέστερη χρήση.

Κρυοσυντήρηση ορχικού ιστού iolife

Κρυοσυντήρηση ορχικού ιστού

Ο ορχικός ιστός επεξεργάζεται ώστε να απομονωθούν σπερματοζωάρια κατάλληλα για γονιμοποίηση η μελλοντική φύλλαξη τα οποία τοποθετούνται σε υγρό άζωτο  μέχρι να χρησιμοποιηθούν για μικρο-γονιμοποίηση (ICSI).

©2021  finad sa logo Finead SA


  (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

  skype icon iolife

   (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

   skype icon iolife

    (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

    Log in with your credentials

    Forgot your details?