Ο χώρος μας Το Institute of Life βρίσκεται μέσα στο “ΙΑΣΩ”, την κορυφαία μαιευτική και γυναικολογική κλινική στην Ελλάδα. Χάρη στους άνετους χώρους του και τις μοντέρνες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, εξοπλισμένες με τεχνολογία αιχμής, αποτελεί μία μονάδα-πρότυπο που έχει καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο και πιο προηγμένο κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Το Institute of Life βρίσκεται μέσα στο “ΙΑΣΩ”, την κορυφαία μαιευτική και γυναικολογική κλινική στην Ελλάδα. Χάρη στους άνετους χώρους του και τις μοντέρνες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, εξοπλισμένες με τεχνολογία αιχμής, αποτελεί μία μονάδα-πρότυπο που έχει καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο και πιο προηγμένο κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Η οικογένεια του Institute of Life μεγαλώνει διαρκώς, με στόχο να προσφέρει λύσεις και σιγουριά σε ακόμη περισσότερα ζευγάρια στην Ελλάδα. Τα δύο σύγχρονα Ιατρεία Γονιμότητας Institute of Life, στην Καλαμάτα και το Ηράκλειο της Κρήτης, λειτουργούν σε μοντέρνους και άρτια εξοπλισμένους χώρους, πανέτοιμα να εφαρμόσουν καινοτόμες εξατομικευμένες θεραπείες, πάντα με τη μέγιστη ασφάλεια και ποιότητα που χαρακτηρίζει το κορυφαίο Κέντρο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα.

laboratory-bg

Κορυφαίες πιστοποιήσεις

Το Institute of Life «ΙΑΣΩ» είναι η πρώτη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στη χώρα μας, η οποία πιστοποιήθηκε από τον πολύ αυστηρό και ανεξάρτητο διεθνή φορέα πιστοποίησης …

Photo IASO

Απόλυτη ασφάλεια

Η λειτουργία μιας Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στο εσωτερικό μιας μεγάλης Κλινικής διασφαλίζει την απόλυτη ιατρική ασφάλεια των ζευγαριών καθώς …

adeia leitourgias

Άδεια Λειτουργίας

Η Αδειοδότηση της Μονάδας Institute Of Life «ΙΑΣΩ» και της Τράπεζας κρυοσυντήρησης ωαρίων έχει πραγματοποιηθεί από την Εθνική Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (Ε.Α.Ι.Υ.Α).

©2021   Finead SA

Log in with your credentials

Forgot your details?


    (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

      (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.