Ο χώρος μας

Το Institute of Life βρίσκεται μέσα στο “ΙΑΣΩ”, την κορυφαία μαιευτική και γυναικολογική κλινική στην Ελλάδα. Χάρη στους άνετους χώρους του και τις μοντέρνες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, εξοπλισμένες με τεχνολογία αιχμής, αποτελεί μία μονάδα-πρότυπο που έχει καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο και πιο προηγμένο κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Η οικογένεια του Institute of Life μεγαλώνει διαρκώς, με στόχο να προσφέρει λύσεις και σιγουριά σε ακόμη περισσότερα ζευγάρια στην Ελλάδα. Τα δύο σύγχρονα Ιατρεία Γονιμότητας Institute of Life, στην Καλαμάτα και το Ηράκλειο της Κρήτης, λειτουργούν σε μοντέρνους και άρτια εξοπλισμένους χώρους, πανέτοιμα να εφαρμόσουν καινοτόμες εξατομικευμένες θεραπείες, πάντα με τη μέγιστη ασφάλεια και ποιότητα που χαρακτηρίζει το κορυφαίο Κέντρο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα.

εργαστήριο Iolife

Κορυφαίες πιστοποιήσεις

Το Institute of Life «ΙΑΣΩ» είναι η πρώτη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στη χώρα μας, η οποία πιστοποιήθηκε από τον πολύ αυστηρό και ανεξάρτητο διεθνή φορέα πιστοποίησης …

ΙΑΣΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ IOLIFE

Απόλυτη ασφάλεια

Η λειτουργία μιας Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στο εσωτερικό μιας μεγάλης Κλινικής διασφαλίζει την απόλυτη ιατρική ασφάλεια των ζευγαριών καθώς …

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ INSTITUTE OF LIFE ΣΑΛΟΝΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ

Άδεια Λειτουργίας

Η Αδειοδότηση της Μονάδας Institute Of Life «ΙΑΣΩ» και της Τράπεζας κρυοσυντήρησης ωαρίων έχει πραγματοποιηθεί από την Εθνική Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (Ε.Α.Ι.Υ.Α).

©2024  finad sa logo Finead SA


  (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

  skype icon iolife

   (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

   Log in with your credentials

   Forgot your details?