iolife πιστοποιήσεις ποσοστά επιτυχίας προδιαγραφές

Το Εργαστήριό μας

Embryoscope Plus

Εξοπλισμός Embryoscope plus - Institute of LifeΚατά τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης, η παρακολούθηση και η αξιολόγηση των αναπτυσσόμενων εμβρύων αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εργαστηριακής ρουτίνας.

Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει την ανά τακτά χρονικά διαστήματα τη διακοπή των συνθηκών επώασης, δηλαδή την απομάκρυνση των εμβρύων από τον επωαστήρα με σκοπό την παρατήρησή τους στο μικροσκόπιο.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Time-Lapse (Embryoscope Plus), παρακολουθώντας σε βίντεο την ανάπτυξη των προ-εμφυτευτικών εμβρύων, στην Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Institute of Life, είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε και να επιλέξουμε τα καταλληλότερα έμβρυα, χωρίς να απαιτείται η παρακολούθηση τους στο μικροσκόπιο και η διατάραξη των συνθηκών επώασης.

Επιπρόσθετα, επιλέγουμε τα καταλληλότερα έμβρυα, βάσει λογαριθμικών αναλύσεων των μορφοκινητικών τους παραμέτρων, τα οποία κατέχουν το υψηλότερο δυναμικό εμφύτευσης.

Σύστημα RI Witness

ri witness iolifeΤο σύστημα διαχείρισης και ηλεκτρονικής ταυτοποίησης RI Witness καταγράφει και ιχνηλατεί όλες τις εργαστηριακές και κλινικές διαδικασίες. Λειτουργεί δηλαδή ως ηλεκτρονική δικλίδα ασφαλείας καθώς τα δείγματα των ζευγαριών ιχνηλατούνται σε κάθε βήμα της διαδικασίας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, εξαλείφοντας κατά αυτόν τον τρόπο το ανθρώπινο λάθος. Το σύστημα RI Witness ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας καθ’ όλη την διάρκεια της θεραπείας στα ζευγάρια που μας εμπιστεύονται.

Advanced Air Filtering (HVAC)

advanced-Air-Filtering (HVAC) iolifeΤο εμβρυολογικό εργαστήριο της Institute of Life κατασκευάστηκε με τα υψηλότερα διεθνή standards δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην καθαρότητα τους εργαστηριακού αέρα. Αντιλαμβανόμενοι την σημαντικότητα των συνθηκών επώασης και της ευαισθησίας των εμβρύων να ανταπεξέλθουν στις χημικές επιμολύνσεις του αέρα αναπτύξαμε ένα ιδιαίτερα εξελιγμένο σύστημα ελέγχου του.

Το σύστημα φιλτραρίσματος και κλιματισμού αποτελείται από μια υπερσύγχρονη  μονάδα HVAC με τετραπλό σύστημα φιλτραρίσματος του εισερχόμενου αέρα (Πρόφιλτρα, Σακκόφιλτρα, HEPA-ULPA, Pottasium Permanganate). Εξασφαλίζει την πλήρη απομόνωση του περιβάλλοντος του εργαστηρίου  μέσω θετικής πίεσης του αέρα και δίνει την δυνατότητα στους εμβρυολόγους να καλλιεργούν έμβρυα απρόσκοπτα μέχρι το στάδιο της βλαστοκύστης με αυξημένα ποσοστά επιτυχίας.

Olympus – SLICSI και PolarAIDE polscope microscopy

olympus εξοπλισμός iolifeΗ μικρογονιμοποίηση είναι ίσως η πιο σημαντική εμβρυολογική τεχνική διότι προσφέρει την δυνατότητα σε ζευγάρια με σημαντικό ανδρικό παράγοντα υπογονιμότητας να επιτύχουν το σκοπό τους. Πρόκειται για μια λεπτή διαδικασία, η οποία απαιτεί συγκεκριμένους χειρισμούς και εξοπλισμό προκειμένου να εξαλειφθούν οι πιθανότητες τραυματισμού των ωαρίων. Το σύστημα SLISCI της εταιρίας OLYMPUS αποτελείται από ένα σύνθετο μηχανισμό φακών πολωμένου φωτός, το οποίο μας επιτρέπει να διακρίνουμε με αδρό τρόπο την άτρακτο των ωαρίων (DNA σε σχηματισμό ατράκτου) κατά την διενέργεια της μικρογονιμοποίησης. Ελαχιστοποιεί την πιθανότητα τραυματισμού της κατά την εισαγωγή του σπέρματος στο εσωτερικό του ωαρίου. Επίσης το σύστημα SLICSI μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε αρκετά μεγαλύτερη μεγέθυνση στο μικροσκόπιο ώστε να επιλέγουμε τα ομαλότερα μορφολογικά σπερματοζωάρια.

Hydraulic antivibration tables – TMC

TMC Iolife τραπέζι υδραυλικό αντικραδασμικόΚάθε κομμάτι του εξοπλισμού ενός εργαστηρίου εμβρυολογίας κρίνεται ύψιστης σημασίας, καθώς επιτρέπει στους εμβρυολόγους να διενεργούν λεπτούς μικροχειρισμούς σε κυτταρικό επίπεδο. Η μικρογονιμοποίηση, η βιοψία εμβρύων και βλαστοκύστεων διενεργούνται σε ανάστροφα μικροσκόπια εφοδιασμένα με ειδικά μικροχειριστήρια. Οι διεργασίες αυτές απαιτούν απόλυτη σταθερότητα και πλήρη απουσία κραδασμών, το οποίο επιτυγχάνεται με χρήση αντικραδασμικών πάγκων. Η Institute of Life για πρώτη φορά στην Ελλάδα, εφάρμοσε την χρήση υδραυλικών αντικραδασμικών τραπεζιών της Αμερικάνικης εταιρίας TMC.

©2024  finad sa logo Finead SA


  (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

  skype icon iolife

   (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

   Log in with your credentials

   Forgot your details?