Εντοπισμός ατράκτου ωαρίων μέσω μικροσκοπίας πολωμένου φωτός

Μικροσκοπία πολωμένου φωτός για τον εντοπισμό της ατράκτου (PolarAIDE) iolife

Μας επιτρέπει να διακρίνουμε με αδρό τρόπο την άτρακτο των ωαρίων (DNA σε σχηματισμό ατράκτου) κατά την διενέργεια της μικρογονιμοποίησης. Ελαχιστοποιεί την πιθανότητα τραυματισμού της κατά την εισαγωγή του σπέρματος στο εσωτερικό του ωαρίου

Η μικρογονιμοποίηση είναι ίσως η πιο σημαντική εμβρυολογική τεχνική, διότι προσφέρει την δυνατότητα σε ζευγάρια με σημαντικό ανδρικό παράγοντα υπογονιμότητας να επιτύχουν το σκοπό τους. Πρόκειται για μια λεπτή διαδικασία, η οποία απαιτεί συγκεκριμένους χειρισμούς και εξοπλισμό προκειμένου να εξαλειφθούν οι πιθανότητες τραυματισμού των ωαρίων.

Το σύστημα SLISCI της εταιρίας OLYMPUS αποτελείται από ένα σύνθετο μηχανισμό φακών πολωμένου φωτός το οποίο μας επιτρέπει να διακρίνουμε με αδρό τρόπο την άτρακτο των ωαρίων (DNA σε σχηματισμό ατράκτου) κατά την διενέργεια της μικρογονιμοποίησης. Ελαχιστοποιεί την πιθανότητα τραυματισμού της κατά την εισαγωγή του σπέρματος στο εσωτερικό του ωαρίου. Επίσης το σύστημα SLICSI μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε αρκετά μεγαλύτερη μεγέθυνση στο μικροσκόπιο ώστε να επιλέγουμε τα ομαλότερα μορφολογικά σπερματοζωάρια.

Σχετικά Θέματα

©2024  finad sa logo Finead SA


  (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

  skype icon iolife

   (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

   Log in with your credentials

   Forgot your details?