Ένα από τα καλύτερα εργαστήρια Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής της Ευρώπης έγινε ακόμη καλύτερο!

Η Institute   of   Life – ΙΑΣΩ διαθέτει ένα από τα καλύτερα εργαστήρια Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής της Ευρώπης και πλέον έγινε ακόμη καλύτερο! Το νέο εργαστήριο της Institute of Life – ΙΑΣΩ μετά από μια ριζική ανακαίνιση και επέκταση των χώρων του και την εγκατάσταση νέων μονάδων φιλτραρίσματος του αέρα πιστοποιήθηκε με την κορυφαία κλάση καθαρότητας αέρα grade B (επιπέδου Clean room).

Ο αέρας του εργαστηρίου ανανεώνεται πλήρως 40 φορές την ώρα διατηρώντας σταθερή ιδανική θερμοκρασία και υγρασία, η θετική υπερπίεση του αέρα αυξήθηκε, ενώ προστέθηκε η εντυπωσιακή τεχνολογία Air Shower σε όλες τις εισόδους, που σφραγίζει την υγιεινή και την καθαρότητα του αέρα του εργαστηρίου.

Η νέα υπερσύγχρονη μονάδα κλιματισμού διαθέτει τα τελευταίας τεχνολογίας φίλτρα Hepa 14, φίλτρα ενεργού άνθρακα εμποτισμένα με υπερμαγγανικό κάλιο, σύγχρονες ιονίζουσες μονάδες εξάλειψης βλαπτικών χημικών οργανικών ενώσεων καθώς και προηγμένο σύστημα UV για την αποστείρωση του αέρα.

Η νέα τεχνολογία είναι αποδεδειγμένο ότι συμβάλλει ουσιαστικά στην καλύτερη ανάπτυξη των εμβρύων και βελτιώνει τα ποσοστά επίτευξης εγκυμοσύνης.

Institute of Life – ΙΑΣΩ . Επένδυση   στη   Ζωή !

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες: Νάνσυ Χριστοπούλου, Διευθύντρια MKT , Επικοινωνίας & CSR , Γενική Εμπορική Διεύθυνση, Ομίλου ΙΑΣΩ, τηλ.: 210 6383917, E-mail: [email protected]

©2024  finad sa logo Finead SA


  (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

  skype icon iolife

   (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

   Log in with your credentials

   Forgot your details?