Κορυφαίες πιστοποιήσεις

κορυφαίες πιστοποιήσεις ιατρός σημειώνει iolife

Mε τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμένες με τεχνολογία αιχμής, αποτελεί μία μονάδα-πρότυπο που έχει καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο και πιο προηγμένο κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής

Το Institute of Life βρίσκεται μέσα στο “ΙΑΣΩ”, την κορυφαία Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στην Ελλάδα. Χάρη στους άνετους χώρους του και τις μοντέρνες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, εξοπλισμένες με τεχνολογία αιχμής, αποτελεί μία μονάδα-πρότυπο που έχει καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο και πιο προηγμένο κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

ISO 9001 -2015

ISO 9001 SYSTEM CERTIFICATION TUV HELLAS IOLIFEΤο ISO 9001 -2015 είναι ένα πιστοποιητικό διαχείρισης Ποιότητας για την παροχή υπηρεσιών Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και υπηρεσιών τράπεζας Κρυοσυντήρησης, το οποίο πιστοποιεί το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών.

EN 15224 -2017

Πιστοποιητικό διαχείρισης Ποιότητας ειδικά για παροχή ιατρικών υπηρεσιών. Αφορά την παροχή υπηρεσιών Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και υπηρεσιών τράπεζας Κρυοσυντήρησης. Το εξειδικευμένο αυτό πρότυπο πιστοποίησης ιατρικών υπηρεσιών εστιάζεται στην υγεία, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα της φροντίδας που θα πρέπει να λαμβάνει ο ασθενής .

Το Institute of Life – IASO είναι από τις πρώτες Μονάδες Ιατρικών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα που λαμβάνουν τη συγκεκριμένη πιστοποίηση που είναι ιδιαίτερα απαιτητική και λεπτομερής, η οποία προβλέπεται και από το νομικό πλαίσιο (ΠΔ 10/2016, Υ.Α 6901/2015), για τις Μονάδες Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και τις σχετιζόμενες Τράπεζες Κρυοσυντήρησης. Σημειώνεται ότι η πιστοποίηση αυτή μαζί με τους επίσημους ελέγχους, προβλέπονται βάση των προαναφερθέντων νομοθετημάτων για την αδειοδότηση των δύο Μ.Ι.Υ.Α του Ομίλου ΙΑΣΩ.

Temos

Το Institute of Life «ΙΑΣΩ» είναι η πρώτη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στη χώρα μας, η οποία διαπιστεύθηκε από τον πολύ αυστηρό και ανεξάρτητο διεθνή φορέα διαπίστευσης Temos για την ποιότητα των εγκαταστάσεων, των υπηρεσιών και του ανθρώπινου δυναμικού της.

Το σύστημα διαπίστευσης Temos, αποτελεί το μοναδικό σύστημα διαπίστευσης Ιατρικών Υπηρεσιών στον κόσμο, το οποίο εστιάζει στην ποιότητα στην αναπαραγωγική φροντίδα για τους ασθενείς συμπεριλαμβανομένων και των διεθνών ασθενών (International Patients)  και τον Ιατρικό τουρισμό (Medical Tourism).

Το Institute of Life – IASO, πιστοποιώντας τα υψηλά πρότυπα λειτουργίας του, πρωτοπορεί κι ανοίγει επίσημα τον δρόμο για τη δημιουργία ιατρικού τουρισμού στη χώρα μας, στον Τομέα της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει τη δέσμευση της ομάδας ιατρών, που ανέλαβαν τη δημιουργία και τη διαχείριση της Μονάδας, να παρέχουν ό,τι πιο προηγμένο στα ζευγάρια που τους εμπιστεύονται, προκειμένου να γίνουν γονείς, απ’ όποια χώρα του κόσμου κι αν προέρχονται.

Η δημιουργία της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life – IASO, βασίστηκε στην κοινή βούληση των μελών της για καινοτομία με τη χρήση βέλτιστων πρακτικών και μεθόδων, ώστε να καθιερωθεί ως Κέντρο Αριστείας στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Diplomatic Council (DC)

Το Institute of Life -IASO είναι η πρώτη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής ΜΙΥΑ στην Ελλάδα, που έλαβε την πιστοποίηση “Diplomatic Council (DC) – Preferred Partner Hospital” για τις ποιοτικές και ασφαλείς υπηρεσίες που παρέχει σε Έλληνες και Διεθνείς ασθενείς.

Η διεθνούς κύρους πιστοποίηση αυτή, η οποία χορηγείται μόνο σε σύγχρονες Μονάδες Υγείας, οι οποίες παρέχουν αποδεδειγμένα ποιοτικές και ασφαλείς υπηρεσίες.

To Institute of Life – IASO με τη συγκεκριμένη πιστοποίηση είναι επισήμως η προτεινόμενη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής από το Diplomatic Council σε όλες τις πρεσβείες, τα προξενεία και τα διπλωματικά σώματα ανά τον κόσμο, καθώς συμμετέχει πλέον και στην παγκόσμια λίστα “DC – Preferred Partner Hospital Directory”.

To Diplomatic Council, έχει έδρα τη Χάγη και είναι ένας Διεθνής Οργανισµός Σκέψης (think tank), µε µέλη διεθνείς προσωπικότητες της διπλωματίας, της πολιτικής, της βιομηχανίας, της τέχνης και του αθλητισμού. Η αναγνώριση αυτή έρχεται σε συνέχεια της διαπίστευσης του Institute Of Life κατά TEMOS International για τον Ιατρικό Τουρισμό και TÜV Hellas (TÜV Nord) κατά ISO 9001 και ΕΛΟΤ ΕΝ 15224:2017 για το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και τις υπερσύγχρονες υποδομές της.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει τη δέσμευση των ειδικών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Institute of Life – IASO, να παρέχουν ό,τι πιο προηγμένο στα ζευγάρια που τους εμπιστεύονται, προκειμένου να γίνουν γονείς, απ’ όποια χώρα του κόσμου κι αν προέρχονται.

EuroMediterranean Institute & Temos Hellas

Euromediterranean Institute Quality and Safety in Healthcare Certification IolifeΠιστοποίηση των Κλινικών Αποτελεσμάτων και των Ποσοστών Επιτυχίας της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life-IASO το 2020 από το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο Ασφάλειας και Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας και την Temos Hellas. Η πιστοποίηση αυτή λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η επικύρωση και επαλήθευση των κλινικών αποτελεσμάτων της Μονάδας επικεντρώνεται στον τρόπο χρήσης και την προέλευση των δεδομένων για την έκδοση στατιστικών αναφορών και πιο συγκεκριμένα ελέγχει την ακρίβεια, τη διαφάνεια, τη συνοχή και τη συγκρισιμότητά τους. Η πρωτοποριακή αυτή πιστοποίηση των κλινικών αποτελεσμάτων, διασφαλίζει , ώστε κάθε γυναίκα και  κάθε ζευγάρι να έχει πλήρη και αντικειμενική γνώση των προσφερόμενων υπηρεσιών των παρόχων υγείας

Σχετικά Θέματα

©2024  finad sa logo Finead SA


  (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

  skype icon iolife

   (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

   Log in with your credentials

   Forgot your details?