Βραβεία & Τιμητικές Διακρίσεις

Βραβείο Καινοτομίας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης για την μονάδα Institute of Life – IASO!

Η Institute of Life – IASO τιμήθηκε με το βραβείο Έρευνας – Καινοτομίας και Τεχνολογικής ανάπτυξης του ΕΒΕΑ για την πρωτοποριακή κλινική έρευνα της Μεταφοράς Μητρικής Ατράκτου.

Η επιστημονική ομάδα της μονάδας μας έχει δώσει μεγάλη έμφαση και στον τομέα της έρευνας για την εφαρμογή νέων ιατρικών πρωτοκόλλων και νέων τεχνικών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Τον Απρίλιο του 2019 γεννήθηκε το πρώτο παιδί με την εφαρμογή της πρωτοποριακής Κλινικής έρευνας της «Μεταφοράς Μητρικής Ατράκτου». Μία Κλινική έρευνα που αποτελεί παγκόσμια πρωτιά και που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά από την Institute of Life και την Embryotools στην Ελλάδα, στο εργαστήριο μας. Η «Μεταφορά Μητρικής Ατράκτου» προσφέρει τη δυνατότητα σε γυναίκες με επαναλαμβανόμενες αποτυχίες εξωσωματικής γονιμοποίησης, λόγω κυτταροπλασματικής δυσλειτουργίας των ωαρίων ή σπάνιες μιτοχονδριακές γενετικές παθήσεις, να αποκτήσουν υγιή παιδιά. Με αυτόν τον τρόπο, το αναφαίρετο δικαίωμα της γυναίκας να γίνει μητέρα µε δικό της γενετικό υλικό γίνεται πραγματικότητα για πρώτη φορά σε παγκόσμιο ιατρικό επίπεδο.

Ως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο προηγμένα Κέντρα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ευρώπη, χρησιμοποιούμε την πιο εξελιγμένη τεχνολογία, εφαρμόζοντας καινοτόμες θεραπείες και τεχνικές ώστε μέσα από τα υψηλότερα πρότυπα λειτουργίας να προσφέρουμε σιγουριά στα ζευγάρια που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας!

Healthcare Awards

Χρυσό βραβείο Healthcare Awards 2020 Iolife αφίσα INSTITUTE OF LIFE WHERE EXPECTATION MEETS SCIENCEΒράβευση Institute of Life Healthcare Business Awards 2020 Κωνσταντάκης Νικητός

Η Institute of Life έλαβε το Χρυσό βραβείο για την πρωτοπoριακή Κλινική Έρευνα
“Μεταφορά Μητρικής Ατράκτου”!

Είναι μεγάλη τιμή για εμάς η βράβευση στα Healthcare Business Awards 2020, τον μεγαλύτερο θεσμό που αναδεικνύει και επιβραβεύει την επιχειρηματική αριστεία, την καινοτομία, τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τις βέλτιστες πρακτικές επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών στον τομέα της Υγείας.
Η Institute of Life έλαβε το Gold βραβείο στην κατηγορία της πρωτοπορίας στον κλάδο της Μαιευτικής-Γυναικολογίας-Τεχνητής Γονιμοποίησης, για την καινοτόμο κλινική έρευνα της ”Μεταφοράς Μητρικής Ατράκτου” που διεξάγει σε συνεργασία με την Embryotools.

Ακόμα ένα βραβείο έρχεται να προστεθεί επιβραβεύοντας την επιστημονική ομάδα της Institute of Life και της Embryotools!

©2024  finad sa logo Finead SA


  (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

  skype icon iolife

   (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

   Log in with your credentials

   Forgot your details?