Σύγχρονο Ιατρείο Γονιμότητας Institute of Life στην Καλαμάτα

μικρογονιμοποίηση iolife IVF

Εξωσωματική
γονιμοποίηση (IVF)

Η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι η διαδικασία κατά την οποία πραγματοποιείται η γονιμοποίηση ωαρίων από ένα σπερματοζωάριο εκτός του σώματος, δηλαδή σε συνθήκες εργαστηρίου.

ζευγάρι insitute of life

Διατήρηση
Γονιμότητας

Η εξέλιξη της επιστήμης, δίνει πλέον την δυνατότητα σε όλες τις γυναίκες να «παγώσουν» το χρόνο. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, οι μέθοδοι διατήρησης γονιμότητας, όπως είναι η κατάψυξη ωαρίων και ωοθηκικού ιστού, απασχολούσε κυρίως γυναίκες που έπασχαν από καρκίνο.

ζευγάρι institute of life

Ανδρική
Υπογονιμότητα

Η υπογονιμότητα δεν είναι θέμα που αγγίζει μόνο τις γυναίκες. Σήμερα μάλιστα εκτιμάται ότι το 50% των περιπτώσεων υπογονιμότητας οφείλεται, τουλάχιστον εν μέρει, και στον άντρα σύντροφο.

Μεταφορά της Μητρικής Ατράκτου (MST) εργαστήριο iolife

Έρευνα
MST

Η πρωτοποριακή Κλινική έρευνα της μεθόδου Μεταφοράς της Μητρικής Ατράκτου αφορά στη μιτοχονδριακή αντικατάσταση σε ανθρώπινα ωάρια, ενώ διατηρείται ακέραιο το γενετικό υλικό της γυναίκας που επιθυμεί να τεκνοποιήσει.

iolife - ζευγάρι στον καναπέ κοιτάζει σε tablet

εσείς μωβ τετράγωνο Institute of life

Εσείς, περιμένετε με μεγάλη προσμονή τη στιγμή που θα φέρετε στον κόσμο μία καινούργια ζωή. Θέλετε να μείνετε έγκυος και αναζητάτε γόνιμες λύσεις, μέσω της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, που θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στον σκοπό σας. Είτε είστε γυναίκα είτε άνδρας, η επιλογή να περάσετε την πόρτα του Institute of Life, πρέπει να σας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία. Γιατί εδώ, θα βρείτε εξατομικευμένες θεραπείες, τις κατάλληλες εναλλακτικές αλλά και λύσεις διατήρησης της γονιμότητας, ώστε να γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια και να εκπληρωθεί η επιθυμία σας να γίνετε γονείς.

Περισσότερα
iolifemitera 1459

Δημιουργούμε μαζί μωβ τετράγωνο institute of lifeΜαζί, περιμένουμε με μεγάλη προσμονή τη στιγμή που θα δημιουργήσουμε μία καινούργια ζωή. Για να το πετύχουμε αυτό, φροντίζουμε να εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές εξωσωματικής γονιμοποίησης αλλά και να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες θεραπείες, επιλέγοντας πάντα την κατάλληλη τεχνική. Με έγκαιρες διαγνώσεις, μέσα από μία ποικιλία εξειδικευμένων εξετάσεων και ελέγχων γονιμότητας αλλά και προηγμένους γενετικούς ελέγχους, βοηθούμε εκατοντάδες υπογόνιμα ζευγάρια να έχουν τις καλύτερες πιθανότητες να δουν μία νέα ζωή να τους χαμογελάει.

Περισσότερα

Certifications Institute of Life

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ IOLIFE - covid19

Institute of Life

adress iolifeInstitute of Life- Καλαμάτα
Ανδρέα Σκιά 21, Καλαμάτα, 24100 ( άνωθεν του ΕΛΤΑ).

εικονίδιο τηλέφωνο iolife +30 27210 98315

social media iolifeFacebook icon black and white YouTube iconinstagram icon black and white

call us now εικονίδιο institute of life email us iolife εικονίδιο

click to call back εικονίδιο iolife
 
εικονίδιο skype call iolife

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο

Επιθυμώ να χρησιμοποιούνται τα παρακάτω στοιχεία μου από το Institute of Life για να λαμβάνω ενημερώσεις σχετικά με προσφορές, προϊόντα υγείας, εκδηλώσεις και υπηρεσίες.

©2024  finad sa logo Finead SA


  (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

  skype icon iolife

   (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

   Log in with your credentials

   Forgot your details?