Δρακόπουλος Παναγιώτης

Δρακόπουλος Παναγιώτης Iolife Μαιευτήρας – Χειρουργός – Γυναικολόγος Ειδικός Γονιμότητας

Μαιευτήρας – Χειρουργός – Γυναικολόγος
Ειδικός Γονιμότητας

O Prof. Dr. Παναγιώτης Δρακόπουλος MD, PhD είναι γυναικολόγος υποβοηθούμενης αναπαραγωγής με εξειδίκευση στη διερεύνηση και θεραπεία της υπογονιμότητας και την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Βιογραφικό

Εξειδικεύτηκε επί σειρά ετών στο Κέντρο Αναπαραγωγικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου των Βρυξελλών (CRG, UZ Brussel), και από το 2019 είναι επισκέπτης Καθηγητής του Πανεπιστημίου.

Αναγνωρίζεται ως ειδικός στην ιατρική της αναπαραγωγής από την ESHRE (European society of Human Reproduction) και την EBCOG (European Board and College of Obstetrics and Gynecology).

Ο  κ. Δρακόπουλος έχει συγγράψει περισσότερες από 80 δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά και είναι προσκεκλημένος ομιλητής σε πολλά διεθνή συνέδρια εξωσωματικής γονιμοποίησης σε ετήσια βάση. Συμβάλλει ως κριτής (reviewer) στα σημαντικότερα περιοδικά του τομέα της υπογονιμότητας (Human Reproduction update, Human reproduction, Fertility and Sterility, κ.α.)

Η επιστημονικό του ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως στην ενδοκρινολογία της αναπαραγωγής και στις στρατηγικές για τη βελτίωση του αποτελέσματος των ασθενών με χαμηλή πρόγνωση (poor responders).

Αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η εμφαση στον «άνθρωπο», η εξατομικευμένη προσέγγισή του προβλήματος (individualized medicine) και η εφαρμογή ιατρικής βασιζόμενης σε τεκμηριωμένη έρευνα (evidence based medicine)

 

Website: drakopoulos-ivf.gr

Facebook/Instagram:drakopoulosivf

©2024  finad sa logo Finead SA


  (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

  skype icon iolife

   (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

   Log in with your credentials

   Forgot your details?