Γκαραβέλας Αθανάσιος

Μαιευτήρας – Χειρουργός – Γυναικολόγος
Ειδικός Γονιμότητας

Ο Δρ. Γαραβέλας Αθανάσιος είναι Μαιευτήρας-Χειρουργός-Γυναικολόγος που ειδικέυεται στην Αναπαραγωγική Ενδοκρινολογία, Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και Αναγεννητική Ιατρική. Ο Δρ Γαραβέλας διατηρεί επί του παρόντος ιδιωτικό γραφείο πρακτικής στην Αθήνα, τη Ρώμη, το Μιλάνο, τη Λευκωσία και το Λονδίνο.

Βιογραφικό

Ο Δρ Γκαραβέλας Αθανάσιος γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή «La Sapienza» στη Ρώμη το 2004 και τον επόμενο χρόνο απέκτησε την επαγγελματική του άδεια. Από το 2013 κατέχει τον τίτλο ιατρικής ειδικότητας «Μαιευτική – Γυναικολογία» από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Δρ Γκαραβέλας κατέχει δύο μεταπτυχιακά πτυχία στην αναπαραγωγική – αναγεννητική ιατρική και εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου και διδακτορικό σε λοιμώξεις από HPV και χλαμύδια κατά τη διάρκεια υποβοηθούμενης αναπαραγωγής από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επιπλέον, κατέχει τον τίτλο της εξειδικευμένης εκπαίδευσης στην Ανθρώπινη Αναπαραγωγή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Επαγγελματική εμπειρία

Ο Δρ Γκαραβέλας διατηρεί επί του παρόντος ιδιωτικό γραφείο πρακτικής στην Αθήνα, Ρώμη, Μιλάνο, Λευκωσία και Λονδίνο.

Μέσα από τη συνεχή δουλειά και πρακτική του, ο Δρ. Γκαραβέλας έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία στη γυναικολογική χειρουργική και έχει κάνει έναν μεγάλο αριθμό επεμβάσεων τόσο γυναικολογικών όσο και μαιευτικών.

Έχει επίσης εκπαιδευτεί σε λαπαροσκοπική χειρουργική, υστεροσκόπηση, κολποσκόπηση, εξωσωματική γονιμοποίηση, αναγεννητική ιατρική με ειδίκευση σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης υψηλού κινδύνου.

 

Εκδόσεις

Ο Δρ Γκαραβέλας έχει παρουσιάσει το έργο του σε πολλά Ελληνικά και Διεθνή Συνέδρια και έχει συμμετάσχει σε διάφορα ιατρικά σεμινάρια και εργαστήρια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το έργο του έχει δημοσιευτεί ευρέως σε ιατρικά ακαδημαϊκά περιοδικά.

 

Συνδρομές & Διαπιστεύσεις

Ο Δρ Garavelas είναι εγγεγραμμένο μέλος της Αμερικανικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής (ASRM) και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας (ESHRE). Είναι σύμβουλος στο Μαιευτήριο- Νοσοκομείο ΙΑΣΩ και Επιστημονικός Συντονιστής του Διεθνούς Τμήματος της Institute of Life.

©2024  finad sa logo Finead SA


  (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

  skype icon iolife

   (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

   Log in with your credentials

   Forgot your details?