Κωνσταντάκης Γιάννης

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ INSTITUTE OF LIFE

Ο Γιάννης Κωνσταντάκης κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life

Ο Γιάννης Κωνσταντάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρούσι όπου και ολοκλήρωσε τα μαθητικά του χρόνια.

Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με ειδίκευση στο Μάρκετινγκ.

Στα τέλη του 2002 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αποφοιτώντας με το βαθμό Άριστα από το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Επιστήμες των Αποφάσεων».

Τον Ιανουάριο του 2003 προσλήφθηκε στην πολυεθνική εταιρεία Johnson & Johnson διατελώντας στέλεχος Μάρκετινγκ, λαμβάνοντας διακρίσεις για την επιτυχημένη προβολή και προώθηση των προϊόντων της εταιρείας (Marketeer of the year 2003, 2005). Κατά την επταετή του παρουσία στην Johnson & Johnson , μέχρι το 2010 όπου αποχώρησε, διετέλεσε στέλεχος και του τμήματος πωλήσεων, κατέχοντας την θέση του Senior Account Manager και έχοντας υπό την ευθύνη του τους σημαντικότερους πελάτες της εταιρείας.

Το Φεβρουάριο του 2010 ανέλαβε χρέη Διευθυντή Μάρκετινγκ στην Μαιευτική – Γυναικολογική κλινική ΡΕΑ και πολύ σύντομα αναβαθμίστηκε στη θέση του Διευθυντή Λειτουργιών και Δομών, με σημαντική συμβολή στην επιτυχημένη έναρξη λειτουργίας της Κλινικής τον Δεκέμβριο του 2010. Τον Ιούνιο του 2013 ανέλαβε τη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή την οποία και διατήρησε μέχρι και το 2018.

Από το Νοέμβριο του 2018, βρίσκεται στο δυναμικό της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life, όπου κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή.

©2024  finad sa logo Finead SA


  (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

  skype icon iolife

   (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

   Log in with your credentials

   Forgot your details?