Κάππου Δήμητρα

Κάππου Δήμητρα Μαιευτήρας – Χειρουργός – Γυναικολόγος Ειδικός Γονιμότητας Iolife

Μαιευτήρας – Χειρουργός – Γυναικολόγος
Ειδικός Γονιμότητας

Η Δήμητρα Ι. Κάππου, MD, MSc, PhD είναι Μαιευτήρας–Γυναικολόγος με εξειδίκευση στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή

Βιογραφικό

Η Δήμητρα Κάππου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Παθολογία της Κύησης  καθώς και Διδακτορικής Διατριβής με αντικείμενο τη λειτουργία του πλακούντα σε κυήσεις με προεκλαμψία ή/και ενδομήτρια καθυστέρηση της ανάπτυξης. Ειδικεύτηκε στην Μαιευτική και Γυναικολογία σε Ελλάδα και Μεγάλη Βρετανία. Επίσης, έχει εξειδικευτεί επί σειρά ετών σε σημαντικά πανεπιστημιακά νοσοκομεία στο Λονδίνο με κύρια αντικείμενα την Εμβρυομητρική Ιατρική (King’s College Hospital, University College Hospital) την παρακολούθηση κυήσεων υψηλού κινδύνου (Royal Free Hospital) και την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή (St Bartholomew’s Hospital, London).

Είναι συγγραφέας σημαντικού αριθμού ξενόγλωσσων δημοσιεύσεων σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά, έχει παρουσιάσει πλήθος επιστημονικών ανακοινώσεων σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και έχει διατελέσει κριτής (reviewer) επιστημονικών περιοδικών.

Τα ιδιαίτερα κλινικά ενδιαφέροντα της ιατρού περιλαμβάνουν την μαιευτική και γυναικολογική υπερηχογραφία, τη διερεύνηση και κλινική διαχείριση ζευγαριών με υπογονιμότητα, τη συμβουλευτική για την ενίσχυση της φυσικής γονιμότητας καθώς την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

©2024  finad sa logo Finead SA


  (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

  skype icon iolife

   (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

   Log in with your credentials

   Forgot your details?