Καττής Δημήτριος

ΚΑΤΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ INSTITUTE OF LIFE

Μαιευτήρας – Χειρουργός – Γυναικολόγος
Ειδικός Γονιμότητας

Ο Δρ. Δημήτριος Καττής είναι Μαιεύτηρας-Χειρουργός Γυναικολόγος με μετεκπαίδευση και εξειδίκευση στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση και Μικροχειρουργική στο Νοσοκομείο Hammersmith του Λονδίνου. Έχει πολυετή ενεργό δράση ως ελεύθερος επαγγελματίας και ως συνεργάτης, αρχικά στο Μαιευτήριο “Μαρίκα Ηλιάδη” (Έλενα) και στη συνέχεια στη Μαιευτική-Γυναικολογική κλινική ΙΑΣΩ.

Βιογραφικό

Ο Δρ. Δημήτριος Καττής γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καϊρο της Αιγύπτου. Το 1978 απεφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ακολούθησε ειδίκευση από το 1980-1981 στην Γενική Χειρουργική και Χειρουργική Θώρακος στην Χειρουργική και Θωρακοχειρουργική Κλινική του Κέντρου Νοσημάτων Θώρακος Βορείου Ελλάδος. Το 1985 πήρε ειδικότητα στην Μαιευτική Γυναικολογία και διδακτορικό δίπλωμα από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στα πλαίσια της ειδικεύσεως στην Μαιευτική Γυναικολογία, απασχολήθηκε στο Θεαγένειο Ιατρικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Ραδίου (Γυναικολογική Ογκολογία) και στην συνέχεια στο Μαιευτήριο “Μαρίκα Ηλιάδη” (Έλενα), όπου και υπήρξε Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ενδοκρινολογικό Τμήμα και τμήμα Αναπαραγωγικής Ενδοκρινολογίας του Μαιευτηρίου από το 1985 έως το 1988.

Το 1988 ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές με εξειδίκευση στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση και Μικροχειρουργική στο Νοσοκομείο Hammersmith του Λονδίνου.

Από το 1985 έως και σήμερα ο Δρ Καττής εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, Μαιευτήρας-Χειρουργός Γυναικολόγος, Συνεργάτης της Μαιευτικής-Γυναικολογικής κλινικής ΙΑΣΩ, διατελεί μέλος σε πολλές επιστημονικές εταιρείες και συμμετέχει σε σεμινάρια και συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

©2024  finad sa logo Finead SA


  (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

  skype icon iolife

   (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

   Log in with your credentials

   Forgot your details?