Κολομπέρο Λιλιάνα

COLOMBERO LILIAN IOLIFE

Μαιευτήρας – Χειρουργός – Γυναικολόγος
Ειδικός Γονιμότητας

Η Δρ. Λιλιάνα Κολομπέρο είναι μαιευτήρας χειρουργός-γυναικολόγος που ειδικεύεται στην γονιμότητα και στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Η Δρ. Λιλιάνα Κολομπέρο είναι μαιευτήρας χειρουργός-γυναικολόγος με πολύχρονη εκπαίδευση στης Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στους τομείς της γενικής Μαιευτικής και Γυναικολογίας, Υπογονιμότητας, Ενδοκρινολογίας της Αναπαραγωγικής και της Εξωσωματικής Γονιμοποίησης.

Βιογραφικό

Η Δρ. Λιλιάνα Κολομπέρο γεννήθηκε στην Αργεντινή, όπου απέκτησε το πτυχίο της ιατρικής με τιμητικές διακρίσεις. Ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Μαιευτική και Γυναικολογία στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ στα Νοσοκομεία Astoria Medical-Mount Sinai, New York Hospital και New York Methodist Hospital – Cornell University, όπου εκτός από την εξειδίκευσή της στην Μαιευτική και Γυναικολογία, έγινε λέκτορας στους τομείς της Υπογονιμότητας και της Ενδοκρινολογίας της Αναπαραγωγικής.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στις Ηνωμένες Πολιτείες, εκπαιδεύτηκε από μερικούς μεταξύ των σπουδαιότερων επιστημόνων στους τομείς της Μαιευτικής και Γυναικολογίας, της Ενδοσκοπικής Χειρουργικής, της Ενδοκρινολογίας της Αναπαραγωγικής και της Εξωσωματικής Γονιμοποίησης. Είχε επίσης πολύ ενεργό ερευνητικό έργο, το οποίο παρουσίασε σε πολλά διεθνή συνέδρια και δημοσιεύθηκε σε μερικά από τα πιο έγκυρα ιατρικά περιοδικά παγκοσμίως.

Η Δρ. Κολομπέρο εργάζεται ως μαιευτήρας και γυναικολόγος στην Ελλάδα από το 2002. Είναι μέλος πολλών ελληνικών και διεθνών επιστημονικών εταιρειών και συμμετέχει τακτικά σε συνέδρια και άλλες δραστηριότητες συνεχόμενης ιατρικής εκπαίδευσης.

Μιλάει άπταιστα τέσσερις γλώσσες: ισπανικά, αγγλικά, ελληνικά και γαλλικά και έχει κάποιες βασικές γνώσεις Ιταλικών και Πορτογαλικών.

Λόγω της διεθνούς παιδείας της, γυναίκες και τα ζευγάρια από όλο τον κόσμο την επισκέπτονται. Εργάζεται σε στενή συνεργασία με πολλές πρεσβείες στην Ελλάδα και είναι Διαπιστευμένος Ιατρικός Σύμβουλος της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα. Είναι παντρεμένη και μητέρα τεσσάρων παιδιών.

©2024  finad sa logo Finead SA


  (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

  skype icon iolife

   (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

   Log in with your credentials

   Forgot your details?