Κομζιάς Δημήτρης

ΚΟΜΤΖΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ INSTITUTE OF LIFE

Μαιευτήρας – Χειρουργός – Γυναικολόγος
Ειδικός Γονιμότητας

Ο δρ. Δημήτρης Κομζιάς είναι γυναικολόγος μαιευτήρας με εξειδίκευση στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, επιστημονικός συνεργάτης του κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης “Institute of Life” στην κλινική Ιασώ.

Βιογραφικό

Ο δρ. Δημήτρης Κομζιάς κατά την διάρκεια της πολυετούς εκπαίδευσής του τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας,  εφοδιάστηκε με μεγάλη κλινική εμπειρία και άριστη επιστημονική κατάρτιση για την αντιμετώπιση κάθε μαιευτικού και γυναικολογικού περιστατικού. Ταυτόχρονα εξειδικεύτηκε στην Γερμανία  στην αντιμετώπιση της υπογονιμότητας. Έχει λάβει και συνεχίζει να λαμβάνει μέρος σε πολυάριθμα συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού, για τη συνεχή  κατάρτιση και ενημέρωση του, όσον αφορά τις νεότερες μεθόδους και ιατρικές πρακτικές στον τομέα της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

O Δρ. Δημήτρης Κομζιάς αποφοίτησε από το 2ο Γεν. Λύκειο Παπάγου . Ακολούθησε η έναρξη των πανεπιστημιακών του σπουδών το 1997 για δύο εξάμηνα στο τμήμα Βιολογίας Θεσσαλονίκης, ενώ το 1998 εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησε  το 2004 με βαθμό «Λίαν Καλώς».

Το 2005-2006, υπηρέτησε ως Αγροτικός ιατρός του κέντρου Υγείας Καρύστου – Περιφερικό ιατρείου Πλατανιστού για την εκπλήρωση των καθηκόντων της Υπηρεσίας Υπαίθρου.

Έχει ολοκληρώσει τη στρατιωτική του θητεία το διάστημα 2007 στο Πολεμικό Ναυτικό, υπηρετώντας στην Α Χειρουργική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών ,όπου συμμετείχε σε πληθώρα χειρουργικών επεμβάσεων.

Το 2007-2008, ξεκίνησε την ειδικότητα της Γεν. Χειρουργικής στο Γ.Ν.ΚΑΤ  λαμβάνοντας μέρος σε μεγάλο αριθμό, τακτικών αλλά και επειγόντων, χειρουργικών περιστατικών.

Την περίοδο 2008 έως και 2011 εγκαταστάθηκε στη Γερμανία , όπου και συνέχισε την εκπαίδευσή του στο νοσοκομείο St Vinzenz Krankenhaus στην πόλη Duesseldorf και στην  πανεπιστημιακή γυναικολογική-μαιευτική κλινική Kreiskrankenhaus Gummersbach

Το 2012 συνέχισε την ειδικότητα της Μαιευτικής –Γυναικολογίας  στο Γ.Ν. Αγιος Σάββας και το 2013 ακολούθησε το γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Αλεξάνδρα», στην Α΄ Μαιευτική-Γυναικολογική Πανεπιστημιακή κλινική επί έδρας του καθ. Αντσακλή Α. και στη συνέχεια του καθ. Λουτράδη Δ., όπου και ολοκλήρωσε  το 2015 την ειδικότητά του.

Τον Μάιο του 2015 έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας Μαιευτικής –Γυναικολογία.

Το 2015 -2016 εργάστηκε στην Γυναικολογική Κλινική του Γ.Ν Ρεθύμνου και στη συνέχεια επέστρεψε στην Αθήνα ,συνεχίζοντας την εργασία του στο κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ¨ΤΙΤΑΝΗ¨ έως και το τέλος του 2017.

Έκτοτε συνεργάζεται με την πλέον σύγχρονη μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής Institute of Life , στην κλινική Ιασώ.

Από το 2016 έως και σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Λ. Κηφισίας 34 στην περιοχή Αμπελόκηποι Αθηνών.

©2024  finad sa logo Finead SA


  (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

  skype icon iolife

   (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

   Log in with your credentials

   Forgot your details?