Μαντζαβίνος Σπύρος

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟΣ INSTITUTE OF LIFE

Μαιευτήρας – Χειρουργός – Γυναικολόγος
Ειδικός Γονιμότητας

Βιογραφικό

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Φοίτησε στο Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών (ΕΕΙ-Athens College) και αποφοίτησε με βαθμό «Άριστα» το 1994.
Εισήχθη με Πανελλήνιες Εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας, από όπου αποφοίτησε το 2002 με βαθμό «Λίαν Καλώς».
Ολοκλήρωσε την Υπηρεσία Υπαίθρου (Αγροτικό Ιατρείο) το 2004 στο Γ.Ν.Σύρου και Κέντρο Υγείας Πάρου, ενώ το 2006 έλαβε την Ειδίκευση της Χειρουργικής στο Γ.Ν.Λευκάδος.
Από το 2008 έως το 2012 ειδικεύτηκε στη Μαιευτική Γυναικολογία στη Β’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στο Αρεταίειο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών. Το Αρεταίειο Νοσοκομείο είναι Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, στο οποίο εκπαιδεύονται χιλιάδες φοιτητές Ιατρικής. Η Β’ Μαιευτική και γυναικολογική Κλινική είναι Πιστοποιημένο Ευρωπαϊκό Κέντρο Εκπαίδευσης στη Μαιευτική και Γυναικολογία από το Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Μαιευτικής και Γυναικολογίας (EBCOG), με αποτέλεσμα να εκπαιδεύει άριστα ιατρούς σε όλες τις υποειδικότητες της μαιευτικής και γυναικολογίας, όπως:
• Υπογονιμότητα / υποβοηθούμενη αναπαραγωγή
• Λαπαροσκοπική / υστεροσκοπική χειρουργική
• Γυναικολογική Ογκολογία / Κολποσκόπηση
• Ουρογυναικολογία
• Κυήσεις υψηλού κινδύνου

Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής του διετέλεσε υπεύθυνος εκπαίδευσης των φοιτητών Ιατρικής Σχολής Αθηνών.
Έχει λάβει Δίπλωμα Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Montpellier της Γαλλίας.
Ολοκλήρωσε την εξάμηνη εκπαίδευση Μαιευτικών – Γυναικολογικών Υπερήχων στο Τμήμα Εμβρυομητρικής Ιατρικής και Υπερήχων της Β’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Αρεταίειου Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.
Εξειδικεύεται στον Τομέα της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και είναι επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life, Ιασώ.

Το 2018 έλαβε τον τίτλο του Διδάκτορος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό «Άριστα». Η διδακτορική του διατριβή έχει θέμα: «Η αντιμυλλέριος ορμόνη (ΑΜΗ) ως προγνωστικός παράγων για την επίτευξη εγκυμοσύνης σε προγράμματα εξωσωματικής γονιμοποίησης»

©2024  finad sa logo Finead SA


  (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

  skype icon iolife

   (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

   Log in with your credentials

   Forgot your details?