Μουστακαρίας Θεόδωρος

Μαιευτήρας – Χειρουργός – Γυναικολόγος
Ειδικός Γονιμότητας

Ο Θεόδωρος Μουστακαρίας, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, έλαβε ειδικότητα στην Μαιευτική-Γυναικολογία το 2001 και διετέλεσε Λέκτορας στη Β’ Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Αρεταίειο Νοσοκομείο από το 2003 έως το 2006 με εξειδίκευση στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή. Είναι μέλος πανελλαδικών, πανευρωπαϊκών και παγκόσμιων εταιριών Αναπαραγωγής, Γυναικολογίας και Εμβρυολογίας.

Βιογραφικό

Ο Θεόδωρος Μουστακαρίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Το 1984 εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών όπου και αποφοίτησε το 1990. Το 1992 εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία ως ιατρός στο Πολεμικό Ναυτικό, στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Το 2001 έλαβε την ειδικότητα της Μαιευτικής-Γυναικολογίας. Διετέλεσε Λέκτορας στη Β’ Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Αρεταίειο Νοσοκομείο από το 2003 έως το 2006 με εξειδίκευση στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Το 2004 έλαβε την άδεια εκτέλεσης υπερήχων από την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Υγείας.

Ο Θεόδωρος Μουστακαρίας είναι μέλος των εταιρειών:

 • American Society for Reproductive Medicine (ASRM)
 • European Society of Human Reproduction & Embryology (ESHRE)
 • Πανελλήνια Ένωση Ιατρών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, Ελληνική Εταιρεία Γονιμότητας & Στειρότητας
 • Ελληνική Εταιρεία Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας
 • Ελληνική Μαιευτική & Γυναικολογική Εταιρεία

Ο Θεόδωρος Μουστακαρίας έχει πλούσιο ερευνητικό, συγγραφικό και συντακτικό έργο σε Ελληνικά και Διεθνή περιοδικά της ειδικότητάς του.

Πέραν της Μαιευτικής Γυναικολογίας ο Θεόδωρος Μουστακαρίας ήταν και είναι λάτρης της Υδατοσφαίρισης. Επί 20ετίας αγωνίσθηκε με τα χρώματα του Εθνικού Πειραιώς και της Εθνικής Ελλάδος στο άθλημα της υδατοσφαίρισης κατακτώντας πρωταθλήματα και κύπελλα με το σύλλογο του οποίου διετέλεσε και αρχηγός του. Τα τελευταία χρόνια είναι πρόεδρος του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου (Υ.Ν.Ο.).

©2024  finad sa logo Finead SA


  (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

  skype icon iolife

   (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

   Log in with your credentials

   Forgot your details?