Παρτσινέβελος Γεώργιος

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΡΤΣΙΝΕΒΕΛΟΣ IOLIFE

Μαιευτήρας – Χειρουργός – Γυναικολόγος
Ειδικός Γονιμότητας

Εξειδικευθείς στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και ελάχιστα επεμβατική χειρουργική (υστεροσκόπηση – λαπαροσκόπηση).

Βιογραφικό

Ο Ιατρός Γεώργιος Παρτσινέβελος γεννήθηκε στην Αθήνα.

Αποφοίτησε ως αριστούχος μαθητής από το 2ο Γενικό Λύκειο Αμαρουσίου, ενώ του απονεμήθηκε βραβείο για την καλύτερη σχολική επίδοση σε επίπεδο Δήμου.

Εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κατόπιν Πανελληνίων εξετάσεων, από όπου αποφοίτησε με βαθμό «λίαν καλώς».

Εξετέλεσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου (Αγροτικό Ιατρείο) στο Περιφερειακό Ιατρείο Αγίου Γεωργίου (Τυμφρηστού) Φθιώτιδας.

Ακολούθως, ειδικεύτηκε για 1 έτος στη Γενική Χειρουργική στην Α’ Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου «Η Ελπίς».

Υπηρέτησε τη Στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία, κατά τη διάρκεια της οποίας του ανατέθηκαν καθήκοντα Ιατρού Μονάδος, Ελεγκτή Ιατρού και Ειδικευόμενου Ιατρού στη Γενική Χειρουργική στην Α’ Χειρουργική Κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.

Στη συνέχεια διετέλεσε Ιατρός Υπηρεσίας υπαίθρου «επί θητεία» για ένα έτος στο Περιφερειακό Ιατρείο Τυμφρηστού Φθιώτιδας.

Υπήρξε για 3 έτη Εσωτερικός βοηθός και Εφημερεύων Ιατρός στην Ιδιωτική Γενική Κλινική «Κεντρική Κλινική Αθηνών» και για 3 ½  έτη Εφημερεύων Ιατρός στην Ιδιωτική Κλινική «Λευκός Σταυρός Αθηνών».

Ακολούθως, ειδικεύτηκε για 4 έτη στη Μαιευτική-Γυναικολογία στην Α’ Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», η οποία έχει αναγνωριστεί από το European Board and College of Obstetrics and Gynaecology (EBCOG), τμήμα της Union Européenne des Medécins Spécialistes (UEMS), ως Κλινική που ακολουθεί το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, που η EBCOG έχει θέσει για την ειδίκευση των Ιατρών στην Ευρώπη, σε όλους τους τομείς της Μαιευτικής-Γυναικολογίας (Κολποσκόπηση, Υπερηχογραφία, Κυήσεις υψηλού κινδύνου, Γυναικολογική Ογκολογία, Κλιμακτήριος-Εμμηνόπαυση, Παιδική-Εφηβική Γυναικολογία, Παθήσεις Μαστού κλπ).

Μετά την απόκτηση του τίτλου Ιατρικής Ειδικότητας, μετέβη στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου μετεκπαιδεύτηκε στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική στο Κέντρο Αναπαραγωγικής Ιατρικής του Νοσοκομείου «Άγιος Βαρθολομαίος» του Λονδίνου (The Centre for Reproductive Medicine, St. Bartholomew’s Hospital, Barts and the London NHS Trust, London, United Kingdom).

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, συνδέθηκε και πάλι με το Πανεπιστήμιο Αθηνών αρχικά από τη θέση του Επιστημονικού Συνεργάτη και στη συνέχεια του Πανεπιστημιακού Υπότροφου της Ιατρικής Σχολής στην Α’ Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αλεξάνδρα», για συνολικά 5 έτη.

Εκπόνησε τη Διδακτορική του Διατριβή στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής της  Α’ Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και το 2014 ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι κάτοχος άδειας εκτέλεσης υπερήχων στη Μαιευτική-Γυναικολογία από το ΚΕΣΥ-Υπουργείο Υγείας.

Από το 2010 διατηρεί Μαιευτικό–Γυναικολογικό Ιατρείο στο Μαρούσι.

Έχει διατελέσει συνεργάτης των Μαιευτηρίων ΜΗΤΕΡΑ και ΛΗΤΩ του Ομίλου ΥΓΕΙΑ και έχει συνεργαστεί με τις Μονάδες Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής «Ινστιτούτο Γονιμότητας», «Εμβρυογένεσις», «Medimal», «Ιάκεντρο», «ΜΗΤΕΡΑ IVF».

Τον Ιανουάριο 2021 έκανε σημαντική στροφή στην καριέρα του με την έναρξη συνεργασίας με τη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής «Institute of Life IASO» και το ΙΑΣΩ Μαιευτήριο, Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική.

Έχει συμμετάσχει ως  Προσκεκλημένος Ομιλητής  σε διαλέξεις, σε Μετεκπαιδευτικά μαθήματα Πανεπιστημιακών Κλινικών, σε Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, σε Ελληνικά και Διεθνή Συνέδρια, ενώ έχει διατελέσει Εκπαιδευτής σε Πρακτικά Σεμινάρια και έχει επιβλέψει διπλωματικές εργασίες Φοιτητών Βιολογίας.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει επιδείξει πλούσιο ερευνητικό και συντακτικό έργο με δημοσιεύσεις εργασιών σε ελληνικά και ξενόγλωσσα ιατρικά περιοδικά διεθνούς κύρους (peer reviewed journals-impact factor), με συγγραφή κεφαλαίων σε ελληνικά και ξενόγλωσσα ιατρικά βιβλία και ανακοινώσεις εργασιών σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Επίσης έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό ιατρικών επιστημονικών συναντήσεων τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Είναι μέλος της Συντακτικής Επιτροπής (Editorial Board) του ξενόγλωσσου διεθνούς ιατρικού περιοδικού World Journal of Obstetrics and Gynecology (WJOG) και Κριτής (Reviewer) για την αποδοχή εργασιών που υποβάλλονται προς δημοσίευση σε πλήθος ξενόγλωσσων ιατρικών περιοδικών, όπως τα International Journal of Cancer (Int J Cancer), International Journal of Medicine and Medical Sciences (IJMMS), Archives of Gynecology and Obstetrics (Arch Gynecol Obstet), Journal of Obstetrics and Gynaecology Research (J Obstet Gynaecol Res), Reproductive Biology and Endocrinology (Reprod Biol Endocrinol), Reproductive Sciences (Reprod Sci), World Journal of Obstetrics and Gynecology (WJOG).

Γνώμονας της δουλειάς του είναι η ενδελεχής και εξατομικευμένη προσέγγιση τόσο της γυναίκας όσο και του ζεύγους όταν πρόκειται για υπογονιμότητα. Η διαρκής κατάρτιση και παρακολούθηση των νέων εξελίξεων στον τομέα ιδιαίτερου ενδιαφέροντός του, την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, και η ευλαβική του προσήλωσή στο πρόβλημα του υπογόνιμου ζευγαριού με στόχο την πολυπόθητη εγκυμοσύνη αποτελούν το δίπτυχο της επιτυχίας του στην ενασχόλησή του με την Εξωσωματική Γονιμοποίηση.

©2024  finad sa logo Finead SA


  (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

  skype icon iolife

   (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

   Log in with your credentials

   Forgot your details?