Στυλιανός Γρηγοράκης

γρηγοράκης iolife

Ο Στυλιανός Γρηγοράκης είναι εξειδικευμένος Γυναικολόγος στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και στη Λαπαροσκοπική / Υστεροσκοπική Χειρουργική.

Ο Δρ. Στυλιανός Γρηγοράκης έλαβε την εξειδίκευση στη Μαιευτική – Γυναικολογία καθώς και στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική και Αναπαραγωγική Ιατρική εξ’ολοκλήρου στην Αγγλία, από όπου έλαβε το πτυχίο ειδικότητας και τον τίτλο MRCOG (Member of the Royal College of Obstetricians and Gynecologists)

Ο Δρ. Στυλιανός Γρηγοράκης είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Institute of Life και ιδρυτικό μέλος της εταιρείας.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962 και αποφοίτησε από το Γαλλικό Σχολείο Λεόντειο Λύκειο το 1979.

Το 1986 ολοκλήρωσε τις σπουδές του και έλαβε το πτυχίο του από την Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Από το 1986 έως το 1989 υπηρέτησε ως ιατρός στο στρατό, ως ειδικευόμενος στην Γενική Χειρουργική και Καρδιοχειρουργική.

Από το 1989 έως το 1992 εργάστηκε ως ειδικευόμενος της Μαιευτικής και Γυναικολογίας στο Royal Free Teaching Hospital και το Chase Farm District Hospital στο Λονδίνο.

Από το 1992 έως το 1995 εργάστηκε ως επιμελητής στη Μαιευτική και Γυναικολογία στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Mayday, Croydon, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο St. Georges στο Tooting και απέκτησε τον τίτλο MRCOG (μέλος του Royal College of Obstetricians and Gynecologists).

Από το 1995 έως το 1996 ασχολήθηκε με τη Λαπαροσκοπική Χειρουργική στο Νοσοκομείο Cochin του Παρισιού και με την Εξωσωματική Γονιμοποίηση στο Λονδίνο στο Gynecology and Fertility Center, υπό τον καθηγητή Ian Craft, όπου απέκτησε και το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Ειδικότητας στη Μαιευτική και Γυναικολογία.

Από το 1997 που επέστρεψε στην Ελλάδα, ασχολείται με τη Λαπαροσκοπική Χειρουργική και την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή.

Το 1997, ίδρυσε το κέντρο γονιμοποίησης ΑΚΕΣΩ στην Αθήνα, με άλλους δύο ιατρούς συναδέλφους, όπου εξασκούσε την εξωσωματική γονιμοποίηση μέχρι το 2015.

Ο Δρ. Γρηγοράκης είναι ένας από τους αρχικούς οραματιστές και συνιδρυτές  της Institute of Life (IOLIFE) – Κέντρο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής – το οποίο λειτουργεί από το τέλος του 2015, εντός της Μαιευτικής Κλινικής ΙΑΣΩ .

Είναι παντρεμένος με την ιατρό Γυναικολόγο – Μαιευτήρα Sabine Wuenschmann και έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα αγόρια. Είναι λάτρης του αθλητισμού και στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με το ορειβατικό Ski και το Windsurfing.

©2024  finad sa logo Finead SA


  (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

  skype icon iolife

   (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

   Log in with your credentials

   Forgot your details?