Διαπίστευση TEMOS με άριστη βαθμολογία

Η Institute of Life – IASO, με γνώμονα την αδιάλειπτη παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου, τόσο σε ζευγάρια από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τη διαδικασία επαναδιαπίστευσης από την Temos για την «Ποιότητα στην Αναπαραγωγική Φροντίδα», λαμβάνοντας άριστη βαθμολογία (Α grade). Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε από Γερμανούς και Έλληνες αξιολογητές.

Το σύστημα διαπίστευσης Temos αποτελεί το μοναδικό σύστημα διαπίστευσης Ιατρικών Υπηρεσιών στον κόσμο, το οποίο εστιάζει στη διαχείριση των Διεθνών Ασθενών, στα πρωτόκολλα για την ασφαλή διαχείριση όλων των ζευγαριών που συμμετέχουν σε διαδικασία Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, καθώς και στις ασφαλείς διεργασίες του εργαστηρίου.

Η Institute of Life – IASO αποτελεί σημείο αναφοράς στη διεθνή επιστημονική κοινότητα της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και πρωτοπορεί στη δημιουργία ιατρικού τουρισμού στη χώρα μας. Από την ημέρα που ιδρύθηκε, αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της στην αριστεία σε όλα τα επίπεδα, με επίκεντρο τα ζευγάρια που την εμπιστεύονται. Είναι η πρώτη Μονάδα στην Ελλάδα που έλαβε την πιστοποίηση Temos, το 2015 και το 2018, και πλέον τη λαμβάνει και το 2021 με άριστη βαθμολογία. Επίσης, είναι η μοναδική Μονάδα στην Ελλάδα που διαθέτει όλες τις πιστοποιήσεις/διαπιστεύσεις, καθώς έχει επιπλέον πιστοποιηθεί και με τα διεθνή Πρότυπα ΕΝ 15224:2016 και ISO 9001:2015 από την TÜV Hellas. Σημειώνεται ότι το 2020 ήταν, για ακόμη μία φορά, η πρώτη Μονάδα στην Ελλάδα που πιστοποίησε τα κλινικά της αποτελέσματα και τα ποσοστά επιτυχίας της, από τον ανεξάρτητο φορέα «Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο Ποιότητας και Ασφάλειας Υπηρεσιών Υγείας» και την Temos Hellas (αποκλειστικό αντιπρόσωπο του Οργανισμού Temos International).

 

 

 


Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες: Νάνσυ Χριστοπούλου, Γενική Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου ΙΑΣΩ, Τηλ.: 210 6383917, E-mail: [email protected]

©2024  finad sa logo Finead SA


  (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

  skype icon iolife

   (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

   Log in with your credentials

   Forgot your details?