Χάρης Καρπούζης

ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ IOLIFE

Μαιευτήρας – Χειρουργός – Γυναικολόγος
Ειδικός Γονιμότητας

O κ. Χάρης Καρπούζης είναι μαιευτήρας γυναικολόγος και ειδικός υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς επίσης και ενδοσκοπικός χειρουργός με εξειδίκευση και  μετεκπαιδεύσεις σε Ηνωμένο Βασίλειο και Γαλλία. Είναι επίσης επιστημονικός Δ/ντης του Pelargos IVF , ιατρικού γκρουπ που προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, στον τομέα του ιατρικού τουρισμού.

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Αθηνά το 1978. Πήγε Γυμνάσιο και Λύκειο στο Αμερικανικό Κολέγιο της Άγιας Παρασκευής (Pierce College) και αποφοίτησε το 1996 με αριστείο προόδου. Πέρασε μέσω της διαδικασίας Πανελληνίων Εξετάσεων στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων – Ιατρική σχολή και αποφοίτησε το 2003 με βαθμό Λίαν Καλώς. Έκανε την υποχρεωτική του θητεία στο Ναυτικό και παράλληλα ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του στη Γενική Χειρουργική, στο Ναυτικό Νοσοκομείο της Κρήτης.

Το 2005 μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο και ξεκίνησε την ειδικότητα του, ως ειδικευόμενος (SHO) στο νοσοκομείο Princess Royal του Λονδίνου, με φήμη στη λαπαροσκόπηση. Τέλειωσε την ειδικότητα του στο Ηνωμένο Βασίλειο, δουλεύοντας ως ειδικευόμενος (SHO), Επιμελητής Β’ (Registrar) και Επιμελητής Α’ (Senior registrar και Consultant), σε μερικά από τα πιο γνωστά και μεγάλα Πανεπιστημιακά νοσοκομεία του Λονδίνου (St. Thomas, King‘s, Newham, Queen Elizabeth και Homerton).

Εξειδικεύτηκε για ένα χρόνο αποκλειστικά στη λαπαροσκόπηση και ενδοσκοπική χειρουργική, δουλεύοντας υπό την επίβλεψη διευθυντών με τεράστια εμπειρία και φήμη στον τομέα. (Mahesh Patwardhan, Chris Lee, Russell MacDοnald). Καθ’ όλη την εκπαίδευση του, δούλεψε και για τον Prof. Erian, την Prof. Rymer και τον Alfred Cutner. Το 2011 έγινε μέλος του Βασιλικού Κολεγίου μαιευτήρων και γυναικολόγων (ΜRCOG).

 

Έχει πιστοποιηθεί/διαπιστευθεί στη διαγνωστική και επεμβατική κολποσκόπηση από τη Βρετανική Εταιρία κολποσκόπησης και παθολογίας τραχήλου (BSCCP). Πιστοποιήθηκε/Διαπιστεύτηκε με το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα επεμβατικής ενδοσκόπησης του Clermont Ferrand με θέμα διατριβής: “A Laparoscopy should be the preferred route for hysterectomies and comparison between laparoscopic total and subtotal hysterectomy ” (DIUE).

 

Εξειδικεύτηκε στην εξωσωματική, στο νοσοκομείο Homerton του Λονδίνου για μια πλήρη διετία. Εκεί προήχθη σε επίπεδο Consultant to 2013, όταν και αποφάσισε να επιστρέψει στη Ελλάδα.

Είναι μέλος της:
•ΕSGE (Ευρωπαϊκής Κοινότητας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης)
•Βρετανικής κοινότητας γονιμότητας (ΒFS), από την οποία έχει πιστοποιηθεί για την υπογονιμότητα & εξωσωματική, τον υπέρηχο και τις εμβρυομεταφορές
•Βρετανικής Κοινότητας Παθολογίας Τραχήλου (ΒSCCP)

Έχει παρακολουθήσει και παρουσιάσει εργασίες σε πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια και συνέδρια. Έχει διδάξει λαπαροσκοπικές τεχνικές σε σεμινάρια, αναγνωρισμένα από το βασιλικό κολέγιο της Μεγάλης Βρετανίας και σε ενδονοσοκομιακά σεμινάρια εκπαίδευσης νέων ιατρών.

Από το 2013 είναι επιστημονικός συνεργάτης του ΙΑΣΩ όπου και δουλεύω στο λαπαροσκοπικό τμήμα (Οne Day Surgery Unit) και συνεργάτης του Institute of Life Fertility SpecialistsCenter . Στο Ιασώ από την ίδρυσή του

©2024  finad sa logo Finead SA


  (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

  skype icon iolife

   (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

   Log in with your credentials

   Forgot your details?