Παναγιώτα Κολοκυθά

Μαιευτήρας – Χειρουργός – Γυναικολόγος
Ειδικός Γονιμότητας

Η ιατρός Παναγιώτα Κολοκυθά είναι Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος που ειδικεύεται στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Παναγιώτα Κολοκυθά είναι Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εξειδικεύτηκε στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή στη Μεγάλη Βρετανία.

Η ιατρός εισήχθη στην Ιατρική Σχολή Αθηνών το 2005 και αποφοίτησε το 2011.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της επελέγη και φοίτησε στο Παναπιστήμιο Yale των Η.Π.Α ως Research Fellow για 2 μήνες, καθώς επίσης και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Johns Hopkins στη Βαλτιμόρη ως Clinical Fellow για 1,5 μήνα.

Μετά την απόκτηση του πτυχίου της, εκπόνησε τη Διδακτορική της Διατριβή, στο τμήμα Παθολογικής Ανατομικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, και ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ το 2017.

Παράλληλα, εκπαιδεύτηκε ως ειδικευόμενη Μαιευτικής και Γυναικολογίας από το 2013 έως το 2019 στα νοσοκομεία ‘’Ελπίς’’, ‘’Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας’’ και ‘’Έλενα Βενιζέλου’’.

Απέκτησε τον τίτλο της ειδοκότητάς της το 2019.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής της, μετέβη στο Λονδίνο προκειμένου να εξειδικευτεί στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή. Εκεί εργάστηκε για ένα έτος στο ‘’Princess Royal University Hospital’’ και ακολούθως για 3 έτη στο κέντρο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής ‘’Create Fertility’’ London.

Κατέχει πιστοποίηση στην Υπερηχογραφία Πυέλου-Υστεροσονογραφία (HyCoSy) – 3D Υπερηχογραφία καθώς επίσης και στην Εμβρυομεταφορά-Σπερματέγχυση, από τη Βρετανική Εταιρεία Αναπαραγωγής (British Fertility Society), στην οποία είνια μέλος από το 2020.

Εκπαιδεύτηκε στην Υστεροσκόπηση και Προχωρημένη Λαπαροσκοπική Συρραφή, συμμετέχοντας στα εντατικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Γυναικολογικής Ενδοσκοπικής Χειρουργικής.

Η ιατρός διαθέτει επίσης την πιστοποίηση ECFMG των Η.Π.Α., και είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Μαιευτήρων Γυναικολόγων (FEBOG).

Έχει δημοσιεύσεις σε διεθνή πεπριοδικά, καθώς επίσης και συμμετοχή σε συνέδρια της ESHRE και του RCOG με προφορικές ανακοινώσεις και posters.

©2024  finad sa logo Finead SA


  (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

  skype icon iolife

   (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

   Log in with your credentials

   Forgot your details?