Παπαγεωργίου Θεοχάρης

Παπαγεωργίου Θεοχάρης iolife Μαιευτήρας – Χειρουργός – Γυναικολόγος - Ειδικός Γονιμότητας

Μαιευτήρας – Χειρουργός – Γυναικολόγος
Ειδικός Γονιμότητας

Ο Θεοχάρης. Κ. Παπαγεωργίου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, εξειδικευμένος σε θέματα Υπογονιμότητας –– Εξωσωματικής Γονιμοποίησης και της Προχωρημένης Γυναικολογικής Χειρουργικής.

Βιογραφικό

Έκανε την ειδικότητα της Μαιευτικής Γυναικολογίας στο Παρίσι με διορισμό του Γαλλικού κράτους.

Μετά την απόκτηση της ειδικότητας, εξειδικεύτηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στον Τομέα της Υπογονιμότητας – Εξωσωματικής Γονιμοποίησης – Αναπαραγωγικής Ενδοκρινολογίας (Reproductive Endocrinology – In Vitro Fertilization, IVF), στο N.Ι.H,  Bethesda καθώς και στην Γαλλία, στο Νοσοκομείο Cochin (Prof. J-R Zorn).

Ακολούθως μετεκπαιδεύθηκε για ενάμιση χρόνο στο Αντικαρκινικό Κέντρο Oscar Lambret (Université de Lille), στη Lille της Γαλλίας, όπου ασχολήθηκε με τον Τομέα της Προχωρημένης Χειρουργικής-Γυναικολογίας, Γυναικολογικής Ογκολογίας (Prof. D. Querleu).

Στη συνέχεια αφού εργάστηκε με καθήκοντα  Επιμελητή Α΄ (Praticien Hospitalier) στη Γυναικολογική και Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου René Dubos de Pontoise (Dr J-M Muray) στο Παρίσι και την πλέον των εννέα χρόνων παραμονής του στο εξωτερικό,  επέστρεψε στην Ελλάδα όπου εξελέγη Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εργάστηκε στην Πανεπιστημιακή Μαιευτική Γυναικολογική κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα  σε όλο το φάσμα της Μαιευτικής Γυναικολογίας.

Σήμερα,  συνεργάζεται με το Μαιευτήριο ΙΑΣΩ και το Κέντρο Υπογονιμότητας Institute of Life.

Το ερευνητικό, συγγραφικό και συντακτικό έργο του περιλαμβάνει σημαντικό αριθμό δημοσιεύσεων σε ξενόγλωσσα διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά,  κεφάλαια σε πρακτικά διεθνών συνεδρίων, καθώς επίσης είναι και συγγραφέας μονογραφίας και έχει πολλές αναφορές.

Ακόμα έχει παρουσιάσει επιστημονικές ανακοινώσεις, εισηγήσεις και διαλέξεις ως προσκεκλημένος ομιλητής καθώς και συμμετοχές σε προεδρίες σε διάφορα Διεθνή και Ελληνικά συνέδρια, ημερίδες και στρογγυλές τράπεζες.

©2024  finad sa logo Finead SA


  (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

  skype icon iolife

   (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

   Log in with your credentials

   Forgot your details?