Παπανικολάου Αθανάσιος

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ IOLIFE

Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος με μεταπτυχιακό στην Γυναικεία Αναπαραγωγή

Ο ιατρός Παπανικολάου Αθανάσιος MD, MSc ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική, σε ένα από τα σπουδαιότερα Πανεπιστήμια της Ευρώπης στην ιατρική, στην Μπολόνια της Ιταλίας. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα του ως Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος και έλαβε και το Μεταπτυχιακό του δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει λάβει μέρος σε πλήθος επιστημονικών συνεδρίων με αποκλειστικό προσανατολισμό στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Βιογραφικό

Ο ιατρός Παπανικολάου Αθανάσιος MD, MSc είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Μπολόνια της Ιταλίας και απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητάς του από την Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική Γυναικολογίας και Μαιευτικής Αθηνών – Αλεξάνδρα. Επιπλέον είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος του Πανεπιστημίου Αθηνών Έρευνα στη Γυναικεία Αναπαραγωγή με το βαθμό του Άριστα. Ακολούθως απέκτησε την άδεια από το Υπουργείο Υγείας για την εκτέλεση γυναικολογικών και μαιευτικών υπερήχων. Παράλληλα απέκτησε την πιστοποίηση από την European Academy of Gynaecological Surgery- Bachelor in Endoscopy Certificate. Επίσης είναι κάτοχος άδειας εκτέλεσης κολποσκοπήσεων από την Ελληνική εταιρεία Κολποσκόπησης. Έχει αναλάβει τη συγγραφή επιστημονικών άρθρων καθώς και έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων είτε ως ομιλητής είτε ως ακροατής.

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της ESHRE (European Society Human of Reproduction and Embryology), της Ελληνικής εταιρείας Αναπαραγωγής, της Ελληνικής εταιρείας Κολποσκόπησης και της Ελληνικής εταιρείας Περιγεννητικής Ιατρικής.

Τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει πλήθος υπογόνιμων ζευγαριών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό καθώς και περιπτώσεις γυναικών που επιθυμούσαν να διατηρήσουν το γεννητικό τους υλικό (κρυοσυντήρηση ωαρίων).

Αποτελεί στενό συνεργάτη του Institute of Life – ΙΑΣΩ από την αρχή της λειτουργίας του.

©2024  finad sa logo Finead SA


  (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

  skype icon iolife

   (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

   Log in with your credentials

   Forgot your details?