Η Institute of Life – ΙΑΣΩ , μία από τις μεγαλύτερες και πιο προηγμένες Μονάδες Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ευρώπη, συνεχίζει να επενδύει σε καινοτόμες τεχνολογίες και αποδεικνύει για ακόμα μια φορά την προσήλωσή της στις ανάγκες των ζευγαριών που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες της.

Η Institute of Life – ΙΑΣΩ, παρουσιάζει για 1η φορά στην Ελλάδα την νέα επαναστατική εφαρμογή MyLifeLive , που δίνει την δυνατότητα στα ζευγάρια να παρακολουθούν ζωντανά, μέσα από την οθόνη του Smartphone/Tablet τους, την εξέλιξη των εμβρύων τους κατά την παραμονή τους στο υπερσύγχρονο εργαστήριό της.

Τα εξελιγμένα εμβρυοσκόπια με μικροκάμερες, που πρώτη έφερε η Institute of Life – ΙΑΣΩ στην Ελλάδα, καταγράφουν σε 24ωρη βάση τα έμβρυα, χωρίς να χρειάζεται η απομάκρυνσή τους από τον επωαστή και χωρίς να διαταράσσονται οι συνθήκες καλλιέργειάς τους. Μέσω αυτής της τεχνολογίας Time Lapse, οι εμβρυολόγοι έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν την πρόοδο των εμβρύων μέχρι και το στάδιο της βλαστοκύστης (έμβρυα 5ης ή 6ης ημέρας).

 

Πλέον,  μπορούν και τα ζευγάρια να συμμετέχουν σε αυτήν την διαδικασία, μέσα από το νέο καινοτόμο App «MyLifeLive», παρακολουθώντας σε ζωντανή σύνδεση, την εξέλιξη των εμβρύων τους κατά την παραμονή τους στο εργαστήριο της Institute of Life – ΙΑΣΩ, με το πάτημα ενός κουμπιού!

Πρόκειται για ένα ακόμη μεγάλο βήμα από την Institute of Life – ΙΑΣΩ που εγκαινιάζει μια νέα εποχή στον κλάδο της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως δεν αποτελεί τυχαία την 1η επιλογή όλων εκείνων που επιθυμούν να γίνουν γονείς.

Η χρήση της πρωτοποριακής εφαρμογής, μοναδικής για τα Ελληνικά δεδομένα, είναι εύκολη και εξασφαλίζει την μέγιστη προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη. Το App είναι διαθέσιμο στο Google Play για χρήστες Android και στο Apple Store για χρήστες iOS.

Το βίντεο της εξέλιξης του εμβρύου ανανεώνεται συνεχώς μέσα στην ημέρα και ο χρήστης μπορεί να  παρακολουθήσει ζωντανά  την κάθε ημέρα ανάπτυξής του κάθε εμβρύου ξεχωριστά, καθώς επίσης και ένα συγκεντρωτικό βίντεο όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της καλλιέργειας.

Η ομάδα της Institute of Life – ΙΑΣΩ συνεχίζει να καινοτομεί, προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες στα ζευγάρια που την εμπιστεύονται για να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους.

 

MyLifeLive ….το App της ζωής σας !

©2024  finad sa logo Finead SA


  (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

  skype icon iolife

   (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

   Log in with your credentials

   Forgot your details?