Εξιτήριο για το πρώτο μωρό παγκοσμίως που γεννήθηκε με την πρωτοποριακή μέθοδο Μεταφοράς Μητρικής Ατράκτου για θεραπεία Υπογονιμότητας από την Institute of Life

Το πρώτο μωρό παγκοσμίως που γεννήθηκε με την πρωτοποριακή μέθοδο Μεταφοράς Μητρικής Ατράκτου για θεραπεία Υπογονιμότητας πήρε εξιτήριο από το Μαιευτήριο ΙΑΣΩ στην Αθήνα, χαρίζοντας ελπίδα και συγκίνηση στους γονείς και στο επιστημονικό προσωπικό της Institute of Life και της Embryotools.

Το αγοράκι βάρους 2.960 kg, γεννήθηκε στις 9 Απριλίου 2019, από Ελληνίδα 32 ετών με ιστορικό πολλαπλών αποτυχημένων προσπαθειών εξωσωματικής γονιμοποίησης και πτωχής ποιότητας ωαρίων.

«Για μένα η γέννηση αυτού του παιδιού είναι ένα θαύμα. Μετά από πολλαπλές αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής, και πολλές δυσκολίες σήμερα κρατάω αγκαλιά το παιδί μου. Το δικό μου παιδί. Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα, όλη την επιστημονική και ιατρική ομάδα της Institute of Life και της Embryotools που κατάφερε το σχεδόν ακατόρθωτο και μου χάρισαν αυτό το παιδί. Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο να γίνουν μητέρες να πιστέψουν ότι υπάρχει ελπίδα. Αρκεί να έχουν συμπαραστάτες τους σε αυτόν τον αγώνα Επιστήμονες που έχουν τη γνώση, την εξειδίκευση και την επιμονή να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα. Σε καμία γυναίκα δεν πρέπει να αφαιρεθεί το δικαίωμα να κάνει παιδί με δικό της γενετικό υλικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα.

Λίγα λόγια για την Institute of Life
Είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο προηγμένα Κέντρα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ευρώπη. Χρησιμοποιεί την πιο εξελιγμένη τεχνολογία, εφαρμόζοντας καινοτόμες θεραπείες και τεχνικές ώστε μέσα από τα υψηλότερα πρότυπα λειτουργίας να προσφέρει σιγουριά στα ζευγάρια που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες της.

©2024  finad sa logo Finead SA


  (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

  skype icon iolife

   (!) Παρακαλούμε ΜΗΝ εισάγετε σε αυτό το πεδίο προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα υγείας.

   Log in with your credentials

   Forgot your details?